philipp plein riemEn philipp plein amsterdam nog een record voor Ed Sheeran- 14 weken op nummer 1 met Shape of You

philipp plein reviews,,
philipp plein shirt men,,En nog een record voor Ed Sheeran- 14 weken op nummer 1 met Shape of You,
philipp plein saint tropez,,
philipp plein website,En nog een record voor Ed Sheeran: 14 weken op nummer 1 met Shape of You,En nog een record voor Ed Sheeran- 14 weken op nummer 1 met Shape of You,philipp plein jacket heren

TOP 40-RECORD voor @edsheeran – Shape Of You is de langst genoteerde nummer 1 in ruim 52 jaar #nltop40 https://t.co/sjtK6Th04P pic.twitter.com/i0q23Yt4K6— Nederlandse Top 40(@ nltop40)20/04/17 00:00Veertien weken achtereen staat Sheeran op nummer-1 met zijn liedje over een toevallige ontmoeting met een meisje in een bar. Op 21 januari bereikte de Brit met Shape of You de hoogste notering van de Top 40 en heeft die positie de afgelopen veertien weken zonder onderbreking weten vast te houden. Niet eerder gebeurde dat in de 52 jaar dat de belangrijkste hitlijst van Nederland bestaat. Het oude Top 40-record stond op naam van de Braziliaanse zanger Gusttavo Lima. Zijn vrolijke dansnummer Balada stond in 2012 dertien weken bovenaan de hitlijst. Het succesvolste Nederlandse nummer is Marco Borsato’s Dromen zijn bedrog uit 1994. Die hit stond twaalf weken op nummer-1.RihannaEd Sheeran© GETTYHet verhaal achter de totstandkoming van Ed Sheerans Shape of You is wonderlijk. De Brit schrijft geregeld liedjes met singer-songwriter Johnny McDaid van de band Snow Patrol. Zo ook vorig jaar toen ze samen een nummer wilden maken voor de Britse meidenband Little Mix. Eenmaal bezig bedacht Sheeran echter dat het liedje wellicht beter geschikt zou zijn voor wereldster Rihanna. Maar toen Shape of You echt vorm kreeg,En nog een record voor Ed Sheeran- 14 weken op nummer 1 met Shape of You,philipp plein aanbieding,En nog een record voor Ed Sheeran- 14 weken op nummer 1 met Shape of You, hield Sheeran het liedje voor zichzelf en bracht het begin dit jaar gelijktijdig uit met een ander nummer: Castle on the Hill. Sindsdien is Shape of You een wereldwijd succes. Toch was er ook controverse rond het nummer. De tekst en muziek die voor het refrein van Shape of You te horen zijn,En nog een record voor Ed Sheeran- 14 weken op nummer 1 met Shape of You,philipp plein polo heren,En nog een record voor Ed Sheeran- 14 weken op nummer 1 met Shape of You, leken volgens veel luisteraars wel erg op een deel van het nummer No Scrubs van TLC uit 1999. Vorige maand besloot Sheeran bij de Amerikaanse muziekrechtentoezichthouder ASCAP de namen van Kandi Burruss,En nog een record voor Ed Sheeran- 14 weken op nummer 1 met Shape of You,philipp plein shirts,En nog een record voor Ed Sheeran- 14 weken op nummer 1 met Shape of You, Tameka Cottle en Kevin Briggs -destijds betrokken bij het TLC-nummer – toe te voegen als co-schrijvers van Shape of You. Waarschijnlijk om een plagiaatzaak zoals bij zijn nummers Thinking out loud en Photograph te voorkomen.Lees ookMuziekverslaggever Robert van Gijssel had een exclusief gesprek met Ed Sheeran: ‘Het opgeblazen celebrity-gedoe vind ik afgrijselijk.’ Tijdens zijn sabbatical schreef hij hits voor anderen. Van deze vijf liedjes wist u vast niet dat Ed Sheeran ze schreef.